måndag 18 juni 2018

Jag blir Team-åkare!

Nu är det klart att jag kommer köra resten av säsongen för ett nystartat MTB-team!


Det är cykelkraft.se som kommer att starta en MTB-team, Team CKCK, där jag fått en av platserna. CKCK står för Cykelkraft cykelklubb. Det har varit på gång en längre period men dragit ut lite på tiden med avtal och leveranser av grejer. Tävlingen jag körde i söndags blev den första jag körde för nya teamet, kul att kunna leverera ett bra resultat, mer om det i kommande race report (väntar på lite bilder från loppet).

Jag hade dock inte hunnit få varken kit eller nya cykeln så jag körde i en neutral tröja och med min nuvarande cykel från BMC / Sambike.

Ska bli kul när både kit och cykel kommer så man får känna på grejerna. Lite nervigt att byta cykel såhär mitt i säsongen då jag nu hunnit köra in mig bra på min fourstroke och verkligen hunnit fintrimma sittställningen. Men det kommer nog gå bra, det är en riktigt fin cykel jag kommer köra på, återkommer mer om det när den anländer!

Teamet består av 10 åkare, 5 killar och 5 tjejer. Det är lite blandade erfarenhetsnivåer på deltagarna har jag fått höra, det är inte ett strikt elitteam även om vissa av åkarna nosar på eliten. Jag har heller inte fått veta exakt vilka alla i teamet är, även om jag har koll på några, de killar jag känner till i teamet verkar riktigt starka! Vi är också spridda över landet, men jag hoppas hinna träffa några på SM och Cykelvasan! Eftersom jag är den enda åkaren så långt norrut så kommer det inte bli frågan om någon teamkörning på loppen här uppe i norr utan jag får köra med mina starka klubbkompisar från Skellefteå AIK Cykel eller från de andra norrlandsteamen.

Det kommer bli spons på energi från High5 också, men jag kommer ha kvar Umara som samarbetspartner och köra med deras grejer också, medan jag kan testa lite med High5. Det verkar som de har riktigt bra produkter, men då jag har provat och testat så mycket (med bra resultat) med Umara att där vet jag att de funkar bra för min kropp och så vidare. Så det kommer bli lite av varje på energisidan.

Kit och cykel får jag återkomma till när de anländer!

Ska bli jätteroligt det här!

Dela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar