tisdag 2 april 2019

Uppdaterad uppdaterad träningsplan

Fick lov att uppdatera planen igen!

När jag gjorde uppdateringen här om veckan så glömde jag ta hänsyn till livet fullt ut. Påskveckan kommer vi vara i fjällen med familjen och då vill jag om möjligt inte vara mitt i ett tufft träningsblock. Det är mycket svårare att få till träningen på resande fot, både mängden coh kvalitén egentligen. Även om jag kan ta med både cykel och längdskidor om jag vill. Jag får se hur jag gör men jag har iaf stuvat om så påskveckan blir återhämtningsvecka då jag med gott samvete kan ta det lite lugnare.

För att lösa detta fick jag förlänga det nuvarande blocket med en träningsvecka. Kan bli tufft med det ska nog gå bra, får ta strategisk vila längs vägen om de blir väldigt motigt. Sen blir det ett normalt 3 veckors block innan tävlingspremiären. Själva tävlingsveckan blir lite lugnare och får agera återhämtning från träningsblocket. Grundplanen med alla matiga detaljer finns här:
Träningsplan 2019 - Blockperiodisering


Träningsplan blockperiodisering

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar