tisdag 8 oktober 2019

Pulskurvan Träningsprogram

Det börjar vara ett gäng som har hört av sig till mig och vill ha hjälp med att lägga upp träningen. Det är något jag tycker känns väldigt roligt att försöka göra!

Jag har därför nu på höstkanten lagt mycket energi på att utveckla ett komplett träningsprogram för cyklister. Programmet bygger i stort på den träningsfilosofi jag själv utgått ifrån när jag planerat min egen träning inför säsongen 2019.

Det är skönt att slippa besluta vad man ska träna varje dag och istället fokusera på att genomföra träningen på ett bra sätt. Programmet är anpassat för vinterträning med inomhuscykling på antingen smart trainer eller annan inomhuscykel med effektmätning.

Läs mer om programmet här:
Pulskurvan Träningsprogram
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar