onsdag 2 juni 2021

Inför Borlänge

Blev riktigt taggad att tävla mer efter Falun. Känns skönt att vara igång och roligt få en ny chans så nära i tid. Däremot ska de väl inte bara flyta på?

Det blev en motivationsboost att få tävla och tampas mot lite snabba as! Ser fram emot att få köra igen. Än fast det är hemskt (nervöst) innan och extremt jobbigt under tiden så efter är det riktigt god känsla. Dessutom minns man både förberedelserna och själva loppet med ljusa tankar och filtrerar bort det jobbiga och otäcka delarna. Så man investerar lite lidande i fina minnen =)

Kommer många gånger tänka på känslan när jag fick hälla en hel MER 50 cl flaska med kallt vatten från kylbagen över ryggen. Wow! Den har så öppen hals att de blev en rejält nedkylning, samma känsla som när man sitter i en för varm bastu och någon öppnar dörren så man får lite frisk luft till sig.

Här kan man se en video från tävlingen:
https://www.youtube.com/watch?v=WF2SpGnDyYs&t=Hade tänkt slippa skriva något om förkylning eller inte den här gången och hoppades de skulle glida förbi utan att behöva nämnas. Särskilt efter mitt otroliga velande inför SM så framstår jag som hypokondriker, men de är nog alla tävlingscyklister i? Man blir bra på att känna efter hur kroppen känns hela tiden!

Jag gör en lång utläggning kort: Jag har troligen en lätt förkylning med känning i halsen och snuva. Att hela familjen varit sjuk förra och denna vecka är min största ledtråd. Var ute och rullade igår och de funkade ju (zon 1) men halsen blev sämre trots de var så lugnt, och i morse riktigt whiskeyröst. 

Jag stryker dagens planerade hårdkörning och startträning mot helvila. Kroppen kommer inte bli bättre av träning idag, bara risk att de blir sämre. Så jag vilar mig i form, och får känna efter imorgon och på fredagsmorgon hur det känns. Om det bara kunde vända i natt och bli en förbättring då skulle de kännas lugnt. Blir det däremot sämre till imorgon blir det så där grisigt beslut igen.   

Riktigt störigt! Jag var riktigt peppad och laddad för Borlänge och att få köra bara utan frågetecken. Nu är de där där värsta sortens läge där man inte är jättedålig men inte heller bra. 

Har i övrigt lagat punkteringen, korven helt oskadd trots rullade hela längst utförslöpan utan luft! Monterat på Thunder Burt 2.25" bak nu. Jag har också dragit på Alman Thunder burt 2.35:or. Passar ju bra då de är de hjulen den ska ha i sommar och burt är bra däck för Borlänge. Ska man ha dem i teknisk zon på SM får jag nog byta däck på dem till något bättre dock.

Sen ska kedjorna vaxas om igen! Bra jag sa det för det måste jag gå och fixa nu direkt!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar