lördag 5 juni 2021

Dåligt skick och inställt race

Förkylningen blev bara värre desto längre veckan gick. Redan på torsdagen var jag i riktigt dåligt skick. Rösten helt förstörd och tung och tjock skalle.

Väldigt snuvig, det bokstavligen rinner ur näsan och ögonen kliar. Jag behöver inte säga att jag fick ställa in Borlänge. Höll ut beslutet så länge som möjligt men det fanns inte en chans att köra så dålig som jag blev. Denna förkylning är klart värre än när jag hade covid i november. Jag tror förkylningen får draghjälp från pollen vilken gör att ögonen rinner och alla symptom blir lite värre. 

Två nätter har jag sovit väldigt dåligt nu, fått gå upp mitt i natten och ta alvedon, klä mig för att inte få frossa och svettiga lakan. Hoppas nu den här natten ska bli vändpunkten så det får bli lite bättre. 3 dagar där jag varit väldigt dålig, ingen tvekan om jag skulle kunna träna eller så. Gått och lagt mig snart efter barnen.

Till att börja med var jag mest sur för jag missade Borlänge, men nu börjar jag istället "oroa" mig hur långdraget detta ska bli, jag vill ju inte att det här ska sänka kapaciteten för kommande race. Hoppas kom igång och rulla inom ett par dagar iaf.

Idag har jag bytt bort tävlingsdäcken mot tillbaka till träningsdäcken. Jag vill ha tävlingsostarna fräscha så jag sliter på lite andra däck under träning. Just nu Maxxis Rekon Race 2.35":or (annonslänk Tooorch).

Avslutar med en bild från förra gången jag körde Borlänge Tour. Borde va typ 20 år sedan. Jag syns i Gul MET hjälm precis bakom killen i svart.
    

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar