lördag 27 januari 2018

Distans gav bra sufferscore

Idag fick jag till ett riktigt bra pass. Distans på längdskidorna. 3:07 samlade jag ihop och det blev dryg 4.5 mil.

Uppskattar alltid ett bra isskägg!

Jag har ju vilovecka och dessutom vilade jag igår så jag passade på att trycka på första varvet. Jag körde en 10 minuters uppvärmning sedan blev det ett varv på 10 km spåret på absolut fullt ställ. Snittpulsen för detta varv på 32 minuter blev 173 slag eller 92% av maxpuls.

Pulskurva för dagens skidsväng.
Efter de första hårda varvet körde jag resten lugnare, men det blev ändå mycket tid i zon 3 det här passet.

Sufferscore för strava (TSS) blev 175 vilket är rejält för att vara mig, så det är ju alltid roligt att putta upp Fitness and Freshness kurvan. Återkommer med en inlägg om hur den ser ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar