tisdag 7 september 2021

Bra klipp, men...

Blev två fina pass i helgen. Först en 75 km grusrunda med tillsammans med några gravel racers. Det var nästan uteslutande grus vilket var trevligt, fint väder också!

På söndagen körde jag ett hårdare pass. Först 1 varv nära max på min XCO-bana på Rösberget. Den är riktigt bra! Fina förhållanden kring 15 grader varmt och senaste tidens regn hade gjort den sandiga, dammiga hästvägen packad och fin så jag slog mitt eget KOM rätt rejält. Den mesta av tiden togs dock i just backen så det var väl annars en prestation i paritet med vad jag gjorde i juli inför SM.

Effektfördelningen visas nedan, 290 medel och 360 watt NP på riktigt stökig bana är bra för mig!Sen avslutade jag passet med att köra ett par endurointervaller, alltså ladda på mer utför. Riktigt roligt och blev lite taggad att försöka putsa min tid på ett kul utförsegment där på Rösberget. Fick bättre flyt för varje gång jag körde. Sen gasade jag skapligt upp igen mellan backarna så det blev ett bra pass allt som allt. 

Så kroppen är fortfarande i riktigt bra slag, även om huvudet tycks tror att det redan är offseason. 

Familjen har turats om att vara förkylda sedan jobbstarten för 2 veckor sedan och precis nu när alla börjat bli bättre så är jag lur på att jag får en släng av samma variant. Måste ha plockat upp lilltjejens i slutet på förra veckan, med lite inkubationstid så var det nog så. Jag kände det medan jag satt och jobbade att "jaha, nu blev jag förkyld". Det kom så plötsligt, eller så var de bara att jag började tänka på det då. Annars är de ju oftast på morgonen man märker det. Det gör inte ont, än, men det känns i halsen och huvudet blir lite tungt. Snabb vändning nu, kom igen! Nåväl, jag hoppas jag inte blir helt utslagen utan kan klara mig med någon lugnare dag och ändå kunna köra WMR på lördag.

Endurostigen på bilden nedan är rätt knixig, den är också rolig och svår att försöka klara på vägen uppåt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar