onsdag 29 september 2021

Knockout

I gårdagens race report från BikeBoost så skrev jag att dagen slutade med skallskada. Det glömde jag dock bort att nämna när jag väl skrivit klart hela rapporten. 

Kort historia kort så kom jag hem, stressad att packa ur. Kopplade loss både fram och bakhjul ur takräcket, böjde mig ner och flyttade framhjulet intill bilen, började ställa mig upp men då kom cykeln ner själv och landade i skallen. 

Jag brukar ofta knäppa upp cykeln utan att den ramlar, men den rutinen kommer jag se över framöver =)

Gjorde fruktansvärt ont, ställde ned cykeln i gruset och hängde på knäna. Kände med handen som blev helt blodig. Typiskt.

Ropar ut svärfar som varit barnvakt medan jag tävlade. Han är pensionerad läkare så han fick kolla och vi hittade lite kompresser och tejpvarianter som han kunde fixa ett förband av. Tur man har kort hår, dessutom rakade vi en fläck där tejpen skulle fästa ännu bättre.
Jag hade fortfarande lera i öronen och lit varstans från racet så jag fick duscha bort blod och lera och sen var jag igång igen. 

Varit lite störigt när man sover så det har blivit lite dålig sömn. Sen kan jag inte dra åt hjälmen så hårt ännu, men det borde bli bättre bara det får ta ihop lite.

Komiskt att man kör stenhårt i svår, stening terräng millimeter från träd. Men då man kommer hem och packar upp, får man en cykel i huvudet.

Tur jag vann så dagens ändå kändes sluta på plus!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar