tisdag 13 december 2022

Belastning ned

Med tanke på mitt senaste inlägg där jag precis var lite nöjd att belastningen kommit upp i träningen så skrev den här titeln nästan sig själv men tanke på hur dålig träning det blivit nu på slutet.

Det har varit upprepade jobb-resor där de dels är mycket jobb och sen resdagarna gör det svårt med träningen. Sen var jag hem och vände på helgen och då hann jag inte träna för vi skulle göra annat. Den enda gången jag hade möjlighet att träna var klockan 20 på lördagskvällen, men då var jag så opeppad på det att det enda jag hade orkat genomföra var typ ett rullpass och då kändes det inte värt det alls. 

Så det blev nu 5 hela dagar utan någon träning, helt tokigt! Jag önskar jag kunde känna att det inte spelar så stor roll, då jag ej ska satsa hårt nästa år, men de där med att träningen ska in de har satt sig djupt. Blir riktigt på dåligt humör när inte träningen går att lösa på ett någorlunda vettigt sätt. Förra veckan så kunde jag åtminstone köra lite slaskpass på hotellgym och även bränna av lite löpbandsintervaller. 

Nu är jag hemma resten av veckan och kan få träna på, i alla fall i hårdhet, men då man reser mycket vill man heller inte vara borta massa långa pass när man väl är hemma, så det är svårt att ta igen tappad volym då när man är hemma. Nästa vecka bär det av igen på en sista tripp innan jag tar julledigt.

Så här såg det ut på flygplatsen när jag kom tillbaka, då vi fått kanske 60-80 cm snö i Skellefteå. Ingen spade i bilen och med lågskor så var det bara att börja krafsa. Hundstilen funka okej och jag kunde rätt snart komma loss, medan vissa andra fortfarande stod och funderade på bättre tider =)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar