söndag 24 mars 2024

Status Q1

Träningen tuffar på på lågvarv, det blir absolut mest squash och inga långpass. Det känns lite som jag gett upp tanken att vara ens någorlunda snabb i sommar.

Goda nyheter är att vi köpt en villa i stan och kommer flytta dit i sommar. Det blir betyldigt större och det sitter ihop med betyligt färre andra hus än vårt radhus. Däremot såklart väldigt mycket med att flytta mellan hus hela första delen av sommaren.

Ett av vinterns galet sällsynta skidpass

Så det har liksom också gjort att jag tappat drivet att lägga det där små extra passen när de tar emot lite. Det känns ändå som det kommer vara så många gånger det inte funkar att träna som man skulle vilja att jag liksom gett upp på förhand och inte orkar göra det ens de gånger då de ändå hade funkat. 

Nu är det mycket med försäljning och de innebär städning deluxe och även att flytta grejer inför foto och visningar. Blir skönt sen när det är klart så man "bara" kan flytta och börja packa lådor klart.

Jag hade ändå ett rätt bra flyt i början av året men detta med flytten har lagt om kursen och prion en del. Även efter man flyttat in i nya huset kommer de såklart vara massor att fixa första perioded så jag räknar sommarens cykeltävlande som mer eller mindre borta. Sen ska de cyklas ändå såklart, men hur någon form skulle kunna infinna sig är högst otroligt.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar