måndag 1 mars 2021

Vilken miss!

Nu har träningen helt havererat, lika bra att lägga ned. Nej då, jag bara tramsar.

Jag har ju mitt fina volymsmål på 45 h/månad. I början av februari så skrev jag i bloggen att jag trodde det skulle bli rätt svårt att lösa eftersom det skulle kräva 12 h/vecka i snitt över de tre avslutande veckorna i februari för att lösa det. Att de är några färre dagar gör den extra tuff.

Så jag hade mer eller mindre gett upp det redan från start. Men när jag nu i efterhand räknar efter, så missade jag målet med 7 minuter! Come on! 

Det hade jag ju hur lätt som helst löst om jag bara haft lite koll. Anledningen att jag inte ville kolla var dock för att jag inte ville behöva gå och sura för att jag inte skulle fixa det. Så det var väl egentligen rätt tänkt. Det är bara störande!

Så här har hela februari sett ut i träning:


Februaris träning

Nu vet jag vad jag ska skylla på om formen inte är bra i sommar, de där 7 minuterna i februari! ;)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:


1 kommentar:

  1. Inte likt dig att lämna saker åt slumpen.. Gör om gör rätt 😀😀

    SvaraRadera