söndag 27 mars 2022

Träningsrapport

Satt fint med de lugna dagarna i förra blocket och i veckan jag kunnat leverera en bra träningsvecka igen. Reflektionen är att det är egentligen inte är träningen som är problemet som gör en mentalt slut, utan det är allt det andra. Men det märks kanske oftare kring träningen, då den utmanar orken fysiskt också.

Så här såg veckans träning ut:
 


Volym: 12h 22 min
5% Zon 5 och 6 (puls)
1 h styrka
Intervaller: 4x8:30 40-20 (vo2max) och 15x1-2 (tolerans)

En riktigt bra vecka för mig helt enkelt. 9 dagar till i samma stil så har jag ytterligare ett bra block färdigställt!

I helgen blev det bakslag på värdet här. Snö och kallare igen, ett par minus och väldigt blåsigt. Ansiktet var sådär kallt så man inte pratar ordentligt när jag kom hem från distanspasset på lördagen. Så det är bara att hålla ut nu, känns så nära att det åter ska bli bättre förhållanden med värme och sol! Har inte jättemånga vinterdistanspass och långa monarkpass kvar i kroppen nu känns det som. 

1-2:orna är ju del av att börja få in lite mer hårda anaeroba intervaller. Hade en rätt bra nivå med 15 stycken på ca 480 watt. Sista 2 så stumnade jag rejält och kunde inte trycka på något extra utan det var som stopp.Sen var de dags att beställa lite nya teamkläder och det är alltid roligt! Och att få dem sen är en speciell. I år valde jag att skaffa en speed suit igen, efter att skippat det ifjol. Det är riktigt bra känsla och känns extremt "racigt" att köra med den! Valde en "vanlig" och inte mesh denna gång, då det blir lite mer mångsidig och inte enbart för det allra varmaste dagarna så man kan träna i den lite oftare. 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar