torsdag 31 mars 2022

Prylar börjar rulla in

Det har börjat trilla in lite prylar här, riktigt kul!

Dels beställde jag licens för 2022 och även förnyat prenumerationen på mylaps chippet, man blev direkt lite pirrig. Såg att flera tävlingar öppnar upp anmälan och den där nerven att sitta och kolla vilka som anmält sig och bedöma vilken chans man har mot dessa är...speciellt =)

Beställda drev och kassett från Garbaruk för typ 45 dagar sen och fick dem äntligen nu. De hinner inte tillverka dem i samma takt som efterfrågan så de gäller vara ute i god tid. Köpte ett par extra också, skönt att "ha på hyllan". Tänkte också sälja av någon till någon som inte vill vänta på leverans. Kassetten jag ska ha är 10-50.Tänkte på den här cykeln satsa på helsilver drivlina. Både drev och kassett. Inspirerat av några av Dangerholms builds där han haft just helsilver och det blir rätt vasst. Drevet nedan är samma som jag haft i år, fast i silver då, oval 38t.


Sen har det ramlat in lite grejer hos Cykelgaraget också, bland annat min dropper! BikeYoke Divine SL blir det! Grymt sugen att få hem cykel att sätta allt på bara, och hoppas den ska dyka upp som planerat. 

Även lite andra grejer på gång där men det återkommer vi till!

Han tog även dessa ruggigt coola bilder här nyligen, inte på min cykel här nu, men väl en OIZ.--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar