söndag 8 maj 2022

Revving up

Börjar dra ihop sig, nästa helg blir det tävlingspremiär i Övik och sedan rullar det på med tävlingar var och varannan helg.

Kört en del fina pass här sista veckan. Den som visas nedan körde jag 5 olika intervalltyper i samma pass, med total arbetstid på 50 minuter blev rätt tufft för de var en hel del över tröskel. 

4x3-1 370 W
5x30-30 630 W
12 SS 305W
8x40-20 420W/250W
6x60-30 350W/305WMen nu sista dagarna har jag blivit lite sämre skick. Kliar och tjock i halsen och snuvig. Hela bilen var täckt av pollen så jag lägger ihop 1+1 och tror det beror på detta. Jag hoppas nu nästa att det är så, så det inte är "vanlig" förkylning som kanske blir mer långdragen. 

I helgen har de blivit 2 distanspass, lite kortare men ändå 3h. Hade tänkt gasa lite nu på söndag, men var helt tjock i halsen och rätt trög så det blev ett lugnt distanspass till istället. Hoppas detta ska släppa lite under veckan här så man kan racea hårt i helgen, får det kommer ju bli system-chock oavsett att ge kaffet i 80-90 min.  

Jenny kör bra i världscupen, jag har inte sett dagens race ännu, utan bara XCC där hon kom 3:a. Tycker hennes nya kit/mästartröja är riktigt snyggt! Mycket vassare än den ljusblå dräkten hon körde förra året. Den var dessutom helblå med blå byxor och det är ju mycket snyggare med svart byxa, den var alldels för ljusblå. 

Jag hoppas också svenska landslaget skulle kunna flytta designen åt det här hållet, lite krispigare, färg och inte så glattigt klatshigt knallgul och knallblå. Verkar vara något på gång där har jag fått indikation på, så det kan bli spännande att se!

   
Fortfarande ingen cykel och har inte fått något leveransdatum heller så man lever i ovisshet. Hoppas innerligt den dyker upp när som helst. Blir det så försenat att den kommer först i mitten på sommaren får jag svårt att motivera att köpa en så fin cykel för att köra en halv säsong. Får se hur det där slutar. Flera modeller har blivit uppskjutna till senare på sommaren tydligen. 

Men rätt klar med prylarna som ska på cykeln, det är en styrstam jag sneglar lite på, dels finns en del vikt att spara, typ 40 gram, men också en riktigt snygg silver som skulle passa till idén om stilen ajg har. Men känns fåfängt med en styrstam för 2000 kr bara för att den är snygg =)

Sen som alla vet var de premiär i XCM-cupen på Billingen, superkul få lusläsa resultatlistor och fantisera om var man potentiellt skulle kunna klämma in sig. För det är nog allt det känns som ännu, fantasier =)--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar