onsdag 2 januari 2019

Då kör vi!

Förkylningen har hållit i sig över helgerna. Men jag hoppas inte det hunnit skada allt för mycket.

Istället för 2 hela vilodagar under återhämtningsveckan så blev det 4. Jag körde 2 lugna pass i zon 2, ett på skate och ett på löpning. Sen blev resten helvila. Idag körde jag igen ett lugnt pass 60 minuter zon 2 och lågintensivt funkar okej.

Denna vecka 1 är egentligen en vo2max-vecka enligt planen, men av naturliga skäl flyttar jag vo2-veckan framåt och börjar med en lugnare vecka för att komma igång igen, kör nog mest lågintensivt och provtrycker med lite sweetspot, så kanske nästa vecka går att skicka på mer.

Nej, nu måste jag ta tag i att analysera träningsdata från fjolåret, återkommer när det börjar likna något =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar