måndag 25 januari 2021

3-1:or och kontinuitet is KING

Blev ju lite lugnare träning, men som jag skrev igår så planerade jag ett hårdare pass på söndagskväll.

Körde favoriten 2x24 min 3-1:or. Alltså 2 x 6 stycken. Tidigare säsongsbästa var 345 watt men det var också en månad sen nästan. Tänkte sikta på att i alla fall hamna över 355. Men när jag väl körde så låg jag och pendlade kring 358-362. Brukar ibland släppp ner någon intervall mitt i blocket och sen öka mot slutet, men jag släppte ingen under 358 watt. Snittet blev till slut 361 watt över 36 minuter.

Pulskurva 3-1 intervaller

Pulsen ungefär som det ska för det här passet, 22 minuter i pulszon 5. 

Det var skönt med en ökning på 16 watt sedan sist. Trots att jag ofta tycker träningen blir undermålig och mycket som stör så är kontinuitet KING. Genom att bara hela tiden hålla kontinuitet och skaplig volym så får man resultat över tid. SÅ trots senaste tiden där jag upplevt att träningen varit si och så så har jag alltså en ökning på 16 watt, trots att typ 10 dagar var helt utan cykelintervaller också. 

Det är ungefär lika många watt till upp till mina personbästa. Kan nog komma dit. Bara fortsätta fokusera på kontinuitet och volym. Har ju som mål 45 h/månaden. Ligger lite lågt för att lösa januari ser det ut som. Behövs en riktigt kanonvecka för att få ihop det! Blir det bara inte allt för kallt hoppas jag kunna både cykla och åka skidor ute för att samla timmar! Saknas 13 timmar, vilket kräver rejält satsning från mig för att lösa ut. Jag gör ett försök och ser hur det landar!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar