fredag 5 februari 2021

Folk älskar lite kontrovers!

Gårdagens inlägg där jag skrev ganska lång text om Zwift och lite diskussioner jag hade online, har som jag misstänkte lockat många läsare. 

Inlägget kan man läsa här Starka känslor kring Zwift.

Det är faktiskt det första inlägg här under vintern som lyckats konkurrera ut inläggen från min inläggsserie om intervaller på listan över mest lästa den senaste månaden. Folk är som galna i intervaller och dessa inlägg läses hela tiden, fast de skrivs förra året. 

Men det är klart, lite intriger och lite kontrovers är mer intressant än intervaller också. 

Hur som helst, jag hade dagen efter mitt inlägg ett långt och bra samtal om utvecklingen inom e-cykling och fick förklarat mer kring hur man jobbar med kontroller och vilka avvägningar man får göra vid de olika tävlingarna. Det var skönt att lite reda ut de missförstånd och onödigt hårda ord som flög dagen innan. Så allt lugnt där.

Många andra som också fortsätter att höra av sig med igenkänning, så det här med en så ny gren som e-cykling där inget har landat ännu och allt förändras snabbt, har många utmaningar. Både tekniska, men också sociala. Det är flera som inte känner man man törs eller vill säga något för att man inte vill bli nedslagen (med ord) av experter och andra som kan mer. Så där tror jag Zwift-communitityt kan bli bättre på att förklara istället för att avfärda frågor. SCF gör ju faktiskt bra arbete där man tex håller miniutbildningar eller info träffar för nyfikna och intresserade. Där går man knappast på djupet kring hur algoritmen fungerar, så det får man nog vara beredd att förklara ett antal gånger, utan att defaulta till standardsvar som gör att frågeställaren känner sig dum. 

Andra nyheter så fick jag precis min tävlingslicens för 2021 och jag hoppas verkligen att man får chans att använda den!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar