lördag 1 maj 2021

Nya cykelglasögon och handlat däck

Kommer i år att hårdtesta ett par nya glasögon, det är också ett nytt märke för mig. Det är Rudy Project som jag nu mera har ett samarbete med.

Inlägget innehåller annonslänkar till tooorch och jag samarbetar med Rudy Project.

Modellen jag kommer använd heter Rudy Project Spinshield och är en lite större, kaxigare, modell. Precis den stil jag var ute efter. 

Rudy Project Spinshield

Rudy Project Spinshield

Färgerna i linsen ser ut att matcha fint mot Team advania OIK Elits nya färger så jag tror det kommer bli en giftig kombination!Än har jag bara kört 2 pass med dem med de känns bra, det är stora glas så det blir en härligt stort synfält!

Får återkomma när jag hunnit testa dem mer i olika ljusförhållanden och så där! 

Distanspass som blandar både sol och snö!


Beställde hem ett gäng Thunder Burt (annonslänk) föresten! Det blev 2 stycken 2.35" till Alman och 1 st 2.25" att ha bak på rätt bana på OIZ:en. Allt i helsvart! Var lur på att testa skinwall men drog mig ur i sista stund. Jag tror i och för sig att till OIZ:en skulle det kunna bli rätt vasst. Den är så pass mörkt och dov i färgen att det skulle bli lite krydda att köra skinwall. Men nu har jag ju redan mer än tillräckligt däck. Det skulle kunna vara att när jag kört slut på de Rekon Race 2.35" (annonslänk) så köper jag in ett par nya 2.35"-2.40" och då kan de få bli med skinwall i så fall! Vi får se. Bara snön kunde tina så man fick börja nöta lite på sidodubbarna också!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar