måndag 25 november 2019

Helt sjukt!

Jag tänkte att de lilla halsont jag drog på mig i slutet på förra veckan skulle vara en snabb affär. Men ni kan gissa hur det gick med den saken.

Nu haft väldigt ont i halsen hela helgen. Jag har två riktlinjer för träning vid sjukdom. Ingen träning vid feber och ingen träning med ont i halsen. Så på ett vis var det skönt att det har varit relativt självklart att avstå träning då jag verkligen haft jätteont i halsen, jag misstänker att de skulle kunna vara halsfluss.

Så snart det släpper i halsen och bara blir vanliga förkylningssymtom så kommer jag börja köra lättare rullpass. Men detta var ju ett rejält antiklimax - Precis när jag kört min uppramp och var redo att börja ladda på träningen kommer detta! Titta i figuren nedan hur fint jag rampade upp träningen för att sedan crasha =)

Relativ effort Strava


Ska man se något positivt i det hela så är min motivation väldigt hög för att göra jobbet nu. Detta var som att hälla bensin på den elden. Det skadar aldrig att ha för mycket motivation. Jag kommer ändå inte överladda och köra stenhård första 2 veckorna utan jag brukar vara ganska rädd om min motivation och hellre köra så man har kvar lite hunger för morgondagen efter varje pass. Men vissa pass är det nog sunt att dräpa sig, men inte riktigt än tror jag.

Detta blir den 4:e vilodagen pga halsont. Hoppas innerligt att de släpper nu - då ska de bombas!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar