tisdag 5 november 2019

Dags att ta i igen

Jag har läst på instagram att säsongen 2020 officiellt har startat!

Många verkar ha 1 november som avstamp mot nästa år. Jag kommer själv dra lite på det, det tar nog ytterligare 1-2 veckor innan jag börjar träna enligt min Träningsplan 2020. Under dessa 2 veckor är dock tanken att börja ta i igen efter att mest tagit det lugnt under hösten. Det kommer alltså vara läge att köra både tester och referenspass för att hitta vilka nivåer som träningen ska bygga på i grundblocket.Igår kväll körde jag 4x6 minuter och det var tydligt att det var ett tag sedan jag tog i på cykeln. Sista intervallen var de spykänning! Jag tror inte kroppen är fullt så dålig som den indikerar bara jag får vänja den att pusha sig hårt igen så ska det nog ge sig. Men det är också därför jag vill ha 2 veckor att åter vänja mig att ta i och sen du att landa i några vettiga nivåer.

Pulskurva för 4x6 minuter intervaller 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar