lördag 15 januari 2022

COVID-rapporten

Som jag trodde så var det COVID. Tog länge att få resultaten så väldigt många verkar bli sjuka och testa samtidigt. 

Det har inte varit särskilt allvarligt denna gång. Det var egentligen bara 1 dag då jag hade feber och väldigt ont i halsen på natten så jag sov dåligt. I övrigt som en vanlig mild förkylning. Men det blir ändå 5 dagar utan träning. Har jobbat alla dagar. Men lets face it, att jobba (hemmifrån) är mindre jobbigt som sjuk än att VABa själv. 

Idag kommer jag rulla någon timme och känna på kroppen.

Ingen vits att stressa igång och driva upp belastningen, kroppen tål inte det så nära sjukdom utan behöver energi att bli frisk. Så även om man sugen att börja ladda på så är de mest kontraproduktivt och riskerar bakslag. Så nu börjar den vanliga rampen med sakta ökande intensitet några dagar innan man är i fyll gång igen. 

Men bra jag nu har gjort bort det, och har 2x covid + 2x vaccin så borde börja va rätt tålig, men de nya varianterna smittar ju ändå, men blir bara som vanliga förkylningar. Så allt är som de alltid varit mer eller mindre.

Haft lite mer tid på kvällarna att sätta ihop nya träningsprogram dock, så 9 veckors Foundation är nästan klart, i två versioner, 5 pass/vecka och 6 pass/vecka. 

Dessa program blir realtivt polariserade, men har några tröskel och faktiskt också några sweetspot pass, mest i början för att bygga upp lite träning innan man börjar lasta på med mer kvalite.  --------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar