söndag 23 januari 2022

Nytt samarbete

Roligt att rapportera en nytt samarbete för 2022!

Kommer få hjälp av Cykelgaraget i Skellefteå vilket känns jätteroligt och tryggt. Jag har redan tidigare lämnat cykeln för service och mek till just Patrik på cykelgaraget och kunnande, noggrannhet och flexibilitet med en nervig tävlingscyklist som alltid vill ha cykel dagen efter har varit enastående.

Så detta är det närmaste man kommer att ha en egen mekaniker =) Så jag kommer få uppbackning med mekande och även en del delar m.m. Så det känns super! 

Han är också duktig med kameran så jag rekommenderar att följa cykelgaraget instagram .

Kanske kan vi till sommaren få ihop lite rörligt material från någon av mina träningsbanor här omkring =)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar