söndag 20 november 2022

Kroppsvikt 2022

Exporterade viktdata från garmin här om kvällen för att plotta upp det med mina script. Alltid kul att se om data visar det på samma sätt som man kommer ihåg och upplevde det.

Första figuren visar kroppsvikt för 2021 och 2022. Röd kurva är ett trögt glidande medelvärde och den skuggade grå fältet är +- 1 Standardavvikelse. 


Som man ser så skiljer mätningarna/vägningarna nästa från en dag till en annan med 1-2 kg. Därför det är bra att dels göra många mätningar och dels medelvärdesbilda för att fånga trenden. Man ser att där kring Påsk drog det iväg och det kommer jag ihåg att jag fick kämpa lite för att ta bort det extra kilot. 

Bilden nedan visar enbart 2022 och där ser man att hela tävlingssäsongen så ligger jag kring där jag strävar efter att ligga, 67.5 kg. Sen nu under hösten så har det sakta smugit upp lite men ändå helt okej med bara 1 extra kilo. Tänker väl försöka hålla mig under 69 kg framåt, men samtidigt skulle jag inte ha något emot att lägga på mig lite muskelmassa och då måste man ju också acceptera att vikten stiger. Men då ska det vara hårda kilon och inte dumle och lussekatter! 


Träningsprogram

Här är länken till de färdiga träningsprogram jag säljer:
Hör av er på mailadressen på den sidan om ni har frågor kring vilket program ni borde välja!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar