lördag 4 april 2020

Träningsprogram utomhus

Jag skrev ju för inte så länge sedan att jag funderade hur jag skulle hantera träningsprogram för utomhusträning. Nu har jag påbörjat det!

Nu eftersom det inte blir några tävlingar på ett bra tag så raderas en del av utmaningarna kring dessa program. Det som är svårt att att göra generella program som ändå tar hänsyn till de tävlingar folk planerar att delta i. Men nu när ingen har några tävlingar så fungerar det ju lika bra med vinterträningsprogrammen utomhus. Då det i princip fortsätter med grund och build-perioden nu de närmsta månaderna.

Det jag gjort är att jag jag har samlat mina tanker kring anpassning av programmet till utomhusträning en ett separat dokument som man får med när man köper träningsprogrammen. Detta dokument förklarar också hur man kan tänka vid de olika intervalltyperna om man inte har någon effektmätare.

Mer information om för programmen inklusive priser finns här
Träningsprogram för cyklisterSen håller jag också på att ta fram ett nytt träningsprogram som kommer att vara mer polariserat redan från start. Det programmet kommer inte innehålla lika mycket sweetspot och tröskel, men desto mer stressad tröskel och VO2max. Det blir samma upplägg med ett grund och ett build-period. Är ni intresserade av det så hör av er så kanske jag kan snabba på utvecklingen där. Det tar ganska mycket tid för att få till helheten så det känns bra och jag lägger inte ut dem förrän det är något jag känner att jag kan stå för.--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar