fredag 27 november 2020

Äntligen ny cykeldator (på REA)

Idag klickade jag hem en ny cykeldator från Garmin. 

Inlägget innehåller annonslänkar för cykloteket.

När jag bytte batteri i min Edge 520 i maj(!) så pajade jag skärmen. Sedan dess har jag kört med den för att de inte skulle kännas bortkastat med batteribytet. Den är rätt avskriven kan man säga och jag har flera månader bevaka priserna på Garmin Edge 530 men de ligger rätt konstant på kring 2700-2800 kr för bara datorn och 3700 kr för "performance bundle". Elektronik är oftast undantaget rabatter också. Jag har även varit i kontakt med lite olika kring samarbeten men det är inget som kunnat komma lägre.  

Den funkar än men dels är de ju rejält trög, men sen den trasiga skärmen gör den rätt känslig för blöta förhållanden, de rinner liksom rakt in i elektroniken.

Men nu IDAG så släppte Cykloteket dagens deal på BLACK WEEK och det var REA på Garmin-produkter. Jag tvekade inte en sekund efter jag visste att jag skulle ha den och att jag vet att det priset inte går att slå. Köpte Garmin 530 Performance Bundle(annonslänk) för 2990 kr (!). Blir skönt med en hel dator igen. Ser också mycket fram emot ett rappare gränssnitt!

Garmin Edge 530 Performance Bundle


Alla Garmin-produkter som de har på rea hittar ni här:
Garmin på REA (annonslänk cykloteket)

Vad ska du klicka hem under Black WEEK?


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar