söndag 26 juni 2022

Recovery mode

Veckan som varit har jag tagit som en lugn vecka utan belastning. Testade ett litet annat sätt att ta bort belastning. 

Jag hade kvar volymen, blev 12 timmar, men tog bort all intensitet. Så alla pass hela veckan har bara varit zon 2 cruising. Det är rätt skönt mentalt att inte behöva prestera på passen utan bara åka och glida. Efter en period med mycket tävlingar varje helg så tror jag det var på tiden att plocka en lugnare vecka. Men genom att hålla upp volymen hoppas jag inte tappa så mycket och istället kunna slipa upp formen rätt snabbt. 


Från en grusrunda kl 21:30 på midsommardagen

Nästa helg är det Obbola Challenge så då vill man ju vara i bra slag, jag tror det kommer blir jättehårt!

Så planen är att snäppa igång kroppen med lite intervaller på stig här i veckan så man får upp fart och hårdhet igen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar