tisdag 24 december 2019

God jul!

Jag är sponsrad av Moonlight mountain gear.

Idag är det julafton och jag ville bara önska alla läsare, nya och gamla, en riktigt god jul!

Det är jätteroligt att det är så många som följer bloggen och är lika intresserade som mig av träning och cykling! Jag hoppas ni får en bra ledighet och att ni hinner med att träna lite mellan sittningarna!?

Har själv hunnit vara ute på en sväng i de fina skidspåren i Lycksele!

En härlig tur tidigt på morgonen där jag var helt själv i skogen. Körde dagen till ära med Moonlight mountain gear BAD 1200 på huvudet och den är grym! Fortfarande så lätt batteri att den går fint att ha på huvudet men de där 500 extra lumen i BAD 1200 jämfört med BAD 700 ger en riktigt trevlig push i ljuset, men det är inte som att jag behöver använda full styrka vid skidåkning. Och batteriet blir lite större än det smidiga lilla batteriet till BAD 700. Så jag har svårt att bestämma vilken jag gillar bättre.--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar