onsdag 11 december 2019

Nytt Team 2020!

Nu är det klart med nytt team för 2020 och det känns fantastiskt roligt!

Som de flesta av er säkert redan har sett både på min facebook-sida och mitt instagramkonto @pulskurvan så kommer jag säsongen 2020 tävla för Team Hi5 OIK Elit, ett team som är 100% norrland!


Det är en ambitiös satsning som görs av huvudsponsorn och IT-företaget Hi5, baserat i Umeå, tillsammans med klubben Obbola IK Cykel. Det blir alltså nya färger och ny klubbtillhörighet kommande säsong.

Om själva teamet och satsningen kan ni läsa mer här på deras hemsida Team Hi5. Jag rekommenderar också att följa dem, eller oss får jag väl säga nu, på instagramkontot @teamhi5oik för att se vad vi i teamet håller på med.

Alla åkare är från norrland och de flesta är sånna jag racat med senaste året på norrlandstävlingarna. Det är många väldigt starka och trevliga cyklister så det ska bli jätteroligt! Alla åkare för 2020 är inte presenterande ännu men följ teamet på instagram där an advenstkalender avslöjar teamåkarna allt eftersom.

I mitt förra team så blev det ju relativt få gånger som vi faktiskt körde tillsammans med nu kommer det att bli betydligt mer av den varan vilket känns motiverande! Hoppas få möjligheten att samarbeta på de nationella loppet också, det vore häftigt och rätt sannolikt då vi är flera som är hyffsat jämstarka på det hela taget.

Det här gör också att jag kommande säsong kommer kliva upp i elitklassen och tävla med de snabba pojkarna - det gör också att motivationen ökar för att lägga de där lilla extra som kommer behövas.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

2 kommentarer:

  1. Verkligen ett bra tillskott till team Hi5! Kul och välförtjänt! Blir intressant att se hur du står dig i elitklassen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Tomas! Ja, det här med elit känns både motiverande och lite stressande. Tror det blir stentufft men vågar jag inte testa så får jag aldrig veta.

      Radera