fredag 13 december 2019

Pod-bomb

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för cykloteket.

Den senaste veckan har alla stjärnor stått rätt för den träningsintresserade cyklisten skulle jag säga.

Först fick vi Mattias Reck med fokus på vinterträning i Cykelwebbenpodden. Samma vecka var Fredrik Ericsson på toppfysik gäst i Tyngre träningssnack och pratade om cykelträning i allmänhet. Nu senast så kom ett podcast-avsnitt från Prestera mera där Mikael Flockhart var med som gäst och detta blev ganska fokuserat på träningsfysiologi! Mycket bra diskussion kring variation av intensiteter, intervalltyper och deras effekter med mera. Avsnittet med Flockhart är ett sånt avsnitt jag troligen kommer lyssna på igen för att fånga upp ännu fler detaljer! Jag har i alla fall lärt mig saker i framförallt avsnittet med Reck och Flockhart som jag direkt kan inkorporera i min egen träning. Både pratar ju varmt om periodisering som jag redan försöker inkorporera i min egen träningsplan.

Får inte detta en träningsnörd att vända sig om så vet jag inte vad som gör det.

Länkar till avsnitten hittar ni här:
Mattias Reck i Cykelwebbenpodden
Fredrik Ericsson i Tyngre Träningssnack
Mikael Flockhart i Prestera mera

Men jag rekommenderar såklart att ni prenumererar i er pod-app på telefonen. Till min android använder jag tex en app som heter Podcast Addict.

Podcast Addict


Efter avsnittet med Reck så har han dessutom kört en frågespecial på instagram där han svarat på säkert 30 olika träningsfrågor. Dessa finns sparade på Guided Heroes instagramkanal som en highlight (stories). Jag rekommenderar att kika igenom dessa, då det gav koncentrerad kunskap rakt in i flödet!

Fler tips på bra podcastavsnitt som vanligt i mitt samlingsinlägg
7 träningspoddar du inte får missa

Sen bara eftersom jag suttit på cyklotekets sida endel då jag har reklamlänkar till dem så hittade jag den här jackan vilket måste vara ett otroligt pris med 70% rabatt?

Spana in jackan här: PEARL IZUMI ELITE BARRIER JACKA

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar