söndag 1 december 2019

Vacklande start på 2020

Nu har jag inte tränat på snart 10 dagar! Under hela förra säsongen var jag aldrig så länge utan träning.

Har haft otroligt ont i halsen och jag misstänker halsfluss då det var väldigt mycket just halsen och inte så mycket vanliga förkylningssymtom. Jag testade träna 2 dagar med väldigt lätt rull 30 minuter ena dagen och 60 minuter andra dagen. Zon 1 typ 150 watt blev det. Kände att halsen blev ansträngd båda dagarna så efter det blev det en till vilodag. Det är en otrolig balansgång! Jag vill komma igång så snart som möjligt, men samtidigt tror jag vila ibland är det snabbaste sättet att komma tillbaka till produktiv träning.

Jag lider nu av en härlig blandning av stress och motivation. Stress över att man ser på strava hur hårt alla kör och bara bombar igång 2020 medan jag själv då knappt kunnat starta 2020. "Kommer jag någonsin hinna bli snabb innan sommaren?" Ja, det är 5 månader kvar vilket är väldigt många träningstimmar där man kan påverka innehållet! Motivationen är i alla fall brinnande just nu. Vill göra allt för att 2020 blir bättre än 2019 - oavsett detta lite suboptimala utgångsläge. Det är bara att hoppas att man nu "gjort bort" en av sina större förkylningar för säsongen.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar