tisdag 4 februari 2020

5 mest lästa inlägg 2019

Det är roligt att ibland gå tillbaka och se vad som blivit populärt och vad som läsarna är helt ointresserade av. Här tittar jag på de mest populära inlägget från 2019.

De 5 mest lästa inläggen under 2019 var

  1. Intervaller - VO2max: 4x4 minuter [Pass 1]
  2. Intervaller - Tröskel: 4x8 och 2x20 minuter [Pass 6]
  3. Tröskel eller VO2max?
  4. RaceKing vs Rocket Ron/Racing ralph
  5. Träningsplan 2019 - Blockperiodisering
Det var ganska intressant att inget av de 5 mest lästa inläggen är inlägg som jag faktiskt skrivit under 2019! Det kanske helt enkelt behövs 365 fulla dagar för att samla på sig så många läsningar. Det första inlägget på topplistan som jag också skrivit under 2019 återfinns på 8:de plats och det var inlägget

Drev, kassett och utväxling för XCO och XCM

Generellt kan man väl säga att de flesta inläggen i min inläggsserie "Intervaller" är mycket populära. Även om det är stor övervikt på just tröskel och VO2max och inte lika många som funderar på de anaeroba intervallerna. Det är roligt att dessa inlägg varit populära för jag har ju lagt ganska mycket energi på att bygga upp och länka ihop den inläggsserien, där jag även under året lagt till intervallpass till serien.

Sen är det alltså inlägg om däck och utväxling som varit populärt! Däck känner jag själv också att jag kan konsumera hur mycket läsning som helst. Tester, reviews, jämförelser och genomgångar av märkens olika däck och hur de förhåller sig till varandra är på något vis alltid intressant!? Kommer eventuellt bli lite nytt på däckfronten 2020 så där kommer det säkert fler inlägg i ämnet.

Analyserar jag också engagemanget mätt i form av tiden som spenderats på inläggen så sticker framför allt några inlägg ut. Dessa är

Styrketräning för cyklister - Komplett guide

och

Race Report - Cykelvasan 2019

Generellt är alla race reports sådana som tar tid att läsa och det är roligt att se att de verkar som folk tycker det är värt att ta sig den tiden! De tar ju lite tid att skriva dem också. Men ärligt så är ju både race reports och inlägget om styrketräning väldigt långa och matiga vilket såklart gör att tiden att läsa dem ökar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar