söndag 8 mars 2020

Energi för Distanspass

Jag har velat göra ett youtubeklipp om energiintag vid distansträning ganska länge och nu fick jag äntligen lite tid att göra det. Man får passa på under vilodagen!

Jag har en lista med material jag skulle vilja trycka ut på youtube och jag skulle också vilja lägga mer tid på att redigera filmerna jag faktiskt gör. Om jag kunde lägga 3-4 ggr så mycket tid på varje klipp skulle jag kunna dels köra klippen något mer kärnfulla och även mer faktiskt cykling inklippt i materialet. Nu sätter jag i princip igång kameran och så pratar jag på tills jag sagt de jag ville få sagt sen blir det klippet. Men det får bli vad de blir tillsvidare. Youtube är för mig lägre prio än bloggen, just eftersom det tar betydligt mer tid att göra vettigt innehåll i filmformat jämfört med text. Sen är det många fler som läser bloggen än dem som ser videoklippen också.

I det här klippen förklarar jag hur jag brukar tänka kring energi vid distanspass och varför jag varierar lite i olika situationer. Prenumerera på kanalen så dyker nya klipp upp på er youtube.--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ mig också på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar